Tre gode former for fødselsdagsslik til børnefødselsdagen

26 april 2019 Emilie Jacobsen
Tre gode former for fødselsdagsslik til børnefødselsdagen

Har dit barn snart fødselsdag, spekulerer du sikker nu over, hvad du skal lave til hans eller hendes klasse. For det skal jo helst være noget, der er nemt, og som de fleste børn kan lide. Men hvad er det lige? For du har jo ikke lyst til at bruge en masse energi på at bage kage eller lignende. 

Et af de steder, hvor du kan finde rigtig god inspiration, er dk-kogebogen.dk. De har en lang række forskellige opskrifter på kager og andre lækkerier. Dermed kan du nemt finde den rette til dit barns klasse. Her kommer vi ind på tre, der er værd at lave. 

1. Kanelsnegle

Kanelsnegle er virkelig nemme at lave, samtidig er det noget som børnene elsker. Derfor er det en virkelig oplagt mulighed for dig for at lave noget nemt og lækkert til dem. Det tager ikke lang tid for dig at lave dem. Du skal bare lave en dej og så rulle den ud. Oven på den kommer du kanelmassen. Derefter ruller du det hele sammen og skærer det i skiver. Så er det bare at bage det i ovnen. Læs mere på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/23517/gammeldags-kanelsnegle 

2. Muffins

En anden nem form for kage for dit barn at have med til sin klasse er muffins. Der skal du bare finde en dej, der egner sig godt til de små kager. Det kan for eksempel være en chokoladedej eller en neutral dej med bær eller chokoladestykker. Derefter kommer den i formene, og så er det bare i gang med at bage dem. Du styrer helt selv, hvor pyntede dine muffins skal være. 

3. Drømmekage 

De fleste børn er vilde med den lækre og saftige drømmekage med masser af snask på toppen. Derfor er den også perfekt for dit barn at have med til sin klasse. Det er en kage, der er nem at have med at gøre, og som de andre børn helt sikkert vil tage godt imod. 

Flere Nyheder