Lær online Black Jack at kende med blog om spil

27 januar 2019 Astrid Pedersen
Lær online Black Jack at kende med blog om spil

Black Jack er blandt de mest populære og oftest spillede online kortspil på verdensplan. Black Jack egner sig godt til at spille online, da man som spiller ikke har brug for at kunne aflæse sine modstanderes ansigts udtryk, hvilket ofte er en del af spillet – for eksempel i poker.

I Black Jack spiller de enkelte spiller nemlig ikke imod hinanden, men mod huset, i form af dealeren. Måske har du set Black Jack bordene på et casino i Danmark eller i udlandet, hvor alle spillerne sidder på en række – for det meste i en halvcirkel – med frontimod dealeren. Og måske har du prøvet den danske variant af spillet, som går under navnet 21.

Regler for online Black Jack

Reglerne for online Black Jack er de samme som reglerne for Black Jack – eller 21 – i den fysiske verden. Hver spiller får to kort fra et standard deck. Dealeren får også to kort, hvoraf det ene er åbent, det vil sige, kan ses af alle spillere. Nu gælder det om at komme så tæt på værdien 21 med de kort, man har. Kort med værdien 2 – 9 tæller for deres nominelle værdi, det vil sige, en toer tæller for 2 point, en treer for 3, og så videre.

Billedkort og tiere tæller for 10 point, og et es kan både tælle for 1 og 11. Dette vil sige, at hvis du har et es og så en tier eller et billedkort, har du 21, og dermed vundet. Dealeren har dog førsteret – hvis dealerens åbner kort er et es, vil han eller hun tjekke det andet kort. Skulle dette vise sig at være en tier eller et billedkort, har dealeren 21, og dermed vundet spillet. Og så er denne omgang Black Jack slut.

Du kan læse mere om, hvorledes du lægger en strategi for at forøge dine vinderchancer i online Black Jack, på hyggespil-online.dk

Flere Nyheder