Inspiration til børneværelset

25 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Vi ønsker altid at give vores børn det bedste i verden og de fortjener selvfølgelig også at få verdens bedste værelse. Det betyder, at der både skal være plads til sjov og leg, til alt deres legetøj og selvfølgelig også en seng. Men det er ikke altid nemt at være kreativ, og særligt ikke når det kommer til indretning og valg af farver. Det hele afhænger af dit barn, og det hele bliver lavet for at gøre dit barn glad, så det er vigtigt, at det bliver gjort ordentligt og at du træffer de rigtige valg. Vi vil forsøge at hjælpe dig, ved at komme med noget inspiration til, hvad det perfekte børneværelse kan indeholde og hvordan det kan se ud. 

 

 

1. Farver er altid en god idé 

Der er ingen tvivl om, at børn elsker farver og vi kan derfor næsten ikke sige det nok – brug farver på børneværelset! Farvevalg afhænger selvfølgelig af, om du laver et værelse til din pige eller dreng. Så er det en god idé at spørge dit barn, hvilke farver han eller hun foretrækker, så du ikke vælger den pink farve, som dit barn kunne lide for to år siden. Hvis du mangler inspiration til at vælge den helt rigtige farve, så kan du gå ind på malerkanonen.dk og se de mange muligheder, som de tilbyder. 

 

2. Møbler til opbevaring af legetøj 

Hvis der er noget, der er vigtigt, så er det møbler. Dine børn har formentlig meget legetøj, som hver dag bliver brugt flittigt – og som du foretrækker også kan ryddes væk engang imellem. Det er derfor vigtigt, at du finder nogle møbler til børneværelset, hvor alt legetøjet kan være opbevaret. Det behøver ikke at være et kedeligt møbel, da du også kan få farver ind i værelset gennem møblerne, så de passer til væggenes farver. 

Flere Nyheder