Hestevæddeløb – læg en strategi

11 februar 2019 Tina Høy
Hestevæddeløb - læg en strategi

Har du overvejet at prøve at spille på hestevæddeløb? Måske vil du gerne vide lidt mere, før du starter. Hvis du har prøvet det før, har du også mulighed for at blive klogere på at have en strategi. Du skal undgå at spille efter tilfældigheder, men sørge for at du ved noget om en særlig hest eller et område. 

Flere spillekombinationer

Måske tror du, at du kun kan spille på vinderen af et løb, men du kan vælge at spille på vinderne af flere løb samtidigt, men det kræver erfaring. Der er mellem fire og syv løb, og man kalder det f.eks. V7, hvis der er syv løb. De mest anvendte metoder er at vælge første-, anden- og tredjeplads, at udpege vinderen, at udpege vinderne i flere løb, at vælge første- og andenpladsen i et travløb eller at vurdere rigtigt på første- og andenpladsen i et galopløb. 

Hvad skal du kigge efter?

Når du skal vurdere, hvilken hest du vil spille på, skal du kigge på stamtavle, hvordan hesten løber, og hvor god den er til at komme fra start. Du kan forberede dig ved at se mange hestevæddeløb det sted, du gerne vil spille. I Danmark er der ni fysiske væddeløbsbaner. Hestene, der er hurtige fra starten, vinder ofte, men læg også mærke til hvilke distancer de vinder på, underlag samt vejret. Skriv ned hvilke løb du har spillet på, og hvornår du tabte og vandt, så du kan holde øje med, hvornår du satser rigtigt og forkert.

Som nybegynder er det nemmest, at du spiller på vinderen af ét løb og på en hest med lave odds. Du skal først lære, om du vil spille på trav eller galop, og hvilket område du vil specialisere dig i. Sandsynligvis vil du tabe flere penge end du vinder i starten, men jo mere du øger din viden, jo større chance er der for at vinde flere penge – og det bliver sjovere at spille. 

 

Flere Nyheder