Fodmassage af professionelle massører

22 september 2017 Camilla Skøtt
Fodmassage af professionelle massører

Fodmassage er ikke bare lækkert og afslappet, det er også en fremragende måde at pleje dine fødder på; en kropsdel der ofte bliver overset i dagligdagen. Strømper og sko lukker fødderne inde størstedelen af døgnet, og for dem, der også sover med strømper på, er det endnu længere tid. Derfor kræver fødderne en god pleje, og der er en grundig, dybdegående massage vejen frem.

Vi har forsøgt os med en fodmassage i København hos MassageKompagniet, og der fik vi os en lille snak om vigtigheden af en ordentlig fodmassage og en massør, der ved, hvad han eller hun laver.

Som sild i en tønde

Har du et stillesiddende job, hvor dine sko først og fremmest bliver valgt på baggrund af deres udseende og ikke på komforten? Så kender du sikkert til at komme hjem efter en lang arbejdsdag, tage skoene af og opdage, at tæerne er mast sammen som sild i en tønde. Ikke nogen speciel sjov oplevelse, og det giver som regel en fod, der ser livløs og trist ud. Det kan du lave op på med jævnlig fodmassage, og ifølge massøren hos MassageKompagniet er det vigtigt, at du vælger en massør, der har en stor faglig viden. Fødder er nemlig ret komplekse.

Udgangspunkt i en fysiurgisk massage

Hvis man spørger MassageKompagniet, så bør en god fodmassage tage udgangspunkt i en fysiurgisk massage, hvor der er fokus på muskler, sener og led. Ømme fødder kan nemlig give smerter helt op i benene, men det kan man afhjælpe med massage.

Efter en god fodmassage vil du opleve en afslappende effekt i hele kroppen, ligesom smerter, knuder og andre spændinger i tæer, hæle og ankler vil være forsvundet. Og hvis massøren bruger en god, fed creme, vil du desuden få lækre bløde fødder som bonus. Så der er faktisk ingen undskyldning for at hænge hjemme i sofaen – det er bare om at få booket en tid, så du kan komme afsted og give dine fødder nyt liv.

Flere Nyheder