Find en dygtig boligadvokat til faste lave og gennemskuelige priser

10 januar 2018 admin
Find en dygtig boligadvokat til faste lave og gennemskuelige priser

Har du endelig fundet dit drømmehus eller din drømmelejlighed, så vil du selvfølgelig gerne have styr på alt det formelle og juridiske hurtigst muligt, så du kan flytte ind i dit nye hjem. Men det er vigtigt, at du husker at få gennemgået alle dokumenter og købsaftale, før du underskriver papirerne, og med mindre du virkelig har god forstand på jura, så er det en fordel at hyre en boligadvokat til at hjælpe dig. Boligadvokaten tjekker alle dokumenter grundigt og kan eventuelt skrive et advokatforbehold. Det kan være med til at sikre dig, at du ikke køber en bolig og senere fortryder det, fordi du ikke fik læst det med småt i dokumenterne. En boligadvokat er din sparringspartner, som er 100 % på din side, og jo før du henvender dig, jo hurtigere kan du få en god og kompetent rådgivning.

Billige og gennemskuelige priser på boligpakker

Det behøver ikke at være dyrt at hyre en boligadvokat. Du kan bl.a. sammenligne boligadvokatpriser online og finde de billige boligadvokater. Hvis du f.eks. vælger eBoligadvokat, så får du både en kompetent og erfaren boligadvokat, der samtidig er billig sammenlignet med andre boligadvokater på markedet. En anden fordel er, at eBoligadvokat har faste lave priser på alle deres boligpakker, og du kan på forhånd se præcis, hvad du betaler for på deres hjemmeside. Skal du købe hus eller ejerlejlighed, så koster en boligpakke 6.250 kr. inklusiv moms, og det koster 4.000 kr. inklusiv moms for en boligpakke til andelsboligkøb. Du får juridisk rådgivning, gennemgang af samtlige dokumenter, udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse for pengene. Boligadvokaten sørger også for kontakten til ejendomsmægler, sælger og banken. Du får dermed en tryg bolighandel, og du kan til enhver tid kontakte boligadvokaten og få svar på dine spørgsmål.

Gratis samtale, mere information og kundeanmeldelser

Har du behov for en gratis og uforpligtende samtale, kan du booke den via hjemmesiden. Samtalen kan foregå telefonisk eller hos eBoligadvokat på Frederiksberg. Du finder også meget mere information på hjemmesiden om, hvad eBoligadvokat tilbyder, og her kan du også læse anmeldelser fra Trustpilot.dk, hvor andre kunder har skrevet om deres erfaringer med eBoligadvokat.

Flere Nyheder