Find den rette børnehave i Humlebæk

28 august 2019 Astrid Pedersen
Find den rette børnehave i Humlebæk

Vi kan alle blive enige om, at trivsel i hverdagen er utroligt vigtigt for børn i de tidligste år. Derfor bør du ikke overlade dit valg af daginstitution til tilfældighederne, hverken når det handler om dit barns vuggestue eller den børnehave, barnet efterfølgende skal frekventere. En god børnehave bør have en fornuftig normering, rigeligt med plads og et forsvarligt udendørs areal, hvor barnet kan komme i kontakt med frisk luft og natur.

Ideelt bør en børnehave tilbyde muligheder for stimulation af børnenes sanser og evner, for eksempel i form af musik og rytmik, og med varierende typer af legetøj. Der skal være plads til alle slags børn – både de stille og de mere udad reagerende – og til alle typer leg, såvel den organiserede som den frie af slagsen. Og så skal det tilknyttede personale (pædagoger og pædagog medhjælpere) selvfølgelig være fagligt stærke samt eje menneskelighed og empati i det pædagogiske samarbejde.

Kvistgaard Børnehus – central beliggenhed og smuk natur

Den lille institution Kvistgaard Børnehus rummer både vuggestue, mellemgruppe og børnehave. Dette sikrer, at barnet kan bevæge sig nærmest trinløst mellem de forskellige daginstitution stadier, og ikke behøver at skifte institution. Med sin centrale beliggenhed i cykel afstand til Espergærde er Kvistgaard Børnehus nemt at komme til – med tog og bil såvel som med det offentlige, idet togbanen Lille Nord har stoppested under 200 meter fra børnehuset.

Institutionen råder over rummelige bygninger og ligger tæt på skoven, hvor børnene i børnehaven hver tirsdag får lov at gå på opdagelse. Hver eftermiddag er børnene udenfor i institutionens hyggelige have, hvor der leges, hygges, tændes bål og bages snobrød, hvis vejret tillader dette. Hos Kvistgaard Børnehus er der lagt stor vægt på kreativitet og musisk udfoldelse, og børnene har hver eneste dag mulighed for at deltage i fællessang.

Leder du efter en god børnehave i Humlebæk, kan du læse mere om Kvistgaard Børnehus på kvistgaardbornehus.dk

Flere Nyheder